Terugblik op de Manichel tas

Zoals velen van jullie misschien al wel opgemerkt hebben via social media, zijn wij afgelopen weekend naar een beurs in Arnhem geweest. Hierbij het artikel met onze bevindingen van deze avond.

De beurs, genaamd “Pure Exclusive Lifestyle Event” was een relatief kleine beurs met inderdaad exclusieve producten die gepromoot werden door verschillende bedrijven. De beurs werd gehouden in een prachtige kerk “Eusebiuskerk” die aan de buitenkant gerenoveerd wordt en hoog in de steigers staat. Vandaar dat wij in eerste instantie geen idee hadden dat wij al 3 rondjes om de kerk hadden gereden waar de beurs gehouden werd. Een hele mutsentocht verder door Arnhem, kwamen wij er toch achter dat dit “de kerk” moest zijn. Wij hebben deze beurs bezocht met als hoofddoel de tassen van Manichel in real life te kunnen bekijken en te voelen.

Wij hebben geconcludeerd dat deze tassen in het echt nog veel mooier zijn. De tas sluit en opent zich heel gemakkelijk aangezien er geen rits of knoop aan te pas komt. Erg uniek en super handig die magneetsluiting. En wat een fantastische vrouw, Anneke Michels de ontwerpster van Manichel. We werden hartelijk ontvangen en uitgebreid geïnformeerd over haar plannen met Manichel. De tassen zijn nog niet zo heel lang op de markt maar na wat wij gezien hebben geloven wij, dat deze tassen een toekomst bieden voor de echte tassenliefhebster en stijlvolle vrouw.

Favoriet van Conchita.

image1

Favoriet van Willemijn

Hieronder een foto van ons samen met ontwerpster Anneke Michels.

IMG_2685

FacebookTwitterGoogle+Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *