Priôme Dental Spa

Kortgeleden ontvingen wij een uitnodiging van tandarts George Muller en zijn dochter Carine om mee te kijken in hun bedrijf te Zwartsluis. Hun Priôme Dental Spa Concept is namelijk revolutionair in nederland. Dit triggerde ons meteen!

Concept

Priôme Dental Spa combineert persoonlijk afgestemde mond- en lichaamsverzorging in een weldadige sfeer. Het belooft van uw tandartsbezoek een wellness beleving te maken. Vorige week hebben wij dit zelf mogen meemaken. En Hoe! Priôme staat namelijk voor: Priority me. Deze belofte is zeker waar gemaakt.

IMG_3017 (1)

de gezellige duo behandelkamer van schoonheidsinstituut Joy & health

Bedrijf

Aan de rand van Zwartsluis ligt het bedrijf dat in een modern pand is gevestigd. Achter de voordeur ligt een indrukwekkend Atrium, je voelt gelijk dat de beleving centraal staat. Doordat de tandartspraktijk op de begane grond is gevestigd en de schoonheidssalon op de eerste etage, is er een plek gecreëerd waar mensen in alle rust goede zorg en verzorging kunnen krijgen. Beneden heerst de klinische setting van een tandartspraktijk, maar eenmaal boven aangekomen heb je direct het idee dat je in een andere wereld terecht komt. Het schoonheidsinstituut beschikt over een sfeervolle lounge en rustgevende behandelkamers. Je kan zien dat er heel goed over de vormgeving is nagedacht.

DSC_2616

George Muller & dochter Carine

Interview

We begonnen de dag met een openhartig gesprek met George Muller en dochter Carine. Volgens George en Carine zorgt hun revolutionaire behandelmethode ervoor dat een tandartsbezoek een moment voor jezelf wordt om te genieten en te ontspannen.

George Muller geeft aan dat tandartsbehandelingen in Nederland over het algemeen goed geregeld en hetzelfde zijn. Tandartspraktijk C.G. Muller probeert zich daarentegen te onderscheiden door de patiënt centraal te zetten. Dit houd in dat er begrip en aandacht is voor de patiënt, er wordt meegeleefd waar nodig en de meegegeven informatie is persoonlijk afgestemd. Hierdoor duren alle tandartsbehandelingen bij tandartspraktijk C.G. Muller minimaal 30 minuten.

De dagelijkse leiding van het schoonheidsinstituut ligt in handen van Carine. Zij is als salonmanager verantwoordelijk voor de aansturing van het team met gespecialiseerde schoonheidsspecialistes. Naast de cosmetische en wellnesbehandelingen, biedt Joy en Health nog meer aan. Carine vertelt dat mensen ook welkom zijn voor een pedicure behandeling en dat zij de diensten van een cosmetisch arts aanbieden. Daarnaast verzorgt zij samen met haar moeder Geka ook individuele kleuranalyses en workshops vanaf twee personen.

Als wij George en Carine vragen om hun bedrijf in drie woorden te benoemen, komen aandacht, passie en vernieuwing naar voren als kracht van het bedrijf. Dit belooft een hoop voor de behandeling die we nog moeten krijgen!

Wij besluiten onze verwachtingen los te laten en ons mee te laten voeren door alles wat de Dental Spa behandeling voor ons in petto heeft.

Tandartsbehandeling

De behandeling begint met een periodieke controle in tandartspraktijk C.G. Muller. We worden hartelijk ontvangen door Lea, zij is mondhygiënist. Ze start de behandeling met een uitgebreide uitleg over het arrangement.

Onze behandeling bestond uit een periodiek tandheelkundig onderzoek, uitgebreide gebitsreiniging en grondig polijsten. Als extra verrassing wordt er direct na het polijsten een middel aangebracht wat ervoor zorgt dat het resultaat langer behouden blijft. Halverwege de behandeling komt tandarts George Muller bijgeschoven om het proces te controleren.

Na de behandeling worden wij door de mondhygiëniste begeleid naar de lounge van schoonheidsinstituut Joy & Health. Daar worden wij opgevangen door salonmanager Carine en schoonheidsspecialiste Williene.

Gezichtsbehandeling

Onze tandartsbehandeling werd gevolgd door een uitgebreide Valmont gezichtsbehandeling. Valmont is een exclusief Zwitsers merk wat huidverbeterend werkt op basis van celtherapie. Het mag alleen gebruikt worden in een aantal geselecteerde schoonheidsinstituten.

Deze behandeling bestond uit een oppervlakte reiniging, bijwerken van de wenkbrauwen, peeling en dieptereiniging opgevolgd door een heerlijke massage. De gezellige omgeving in samenwerking met de rustgevende muziek en de vertrouwde handen van de schoonheidsspecialisten zorgden voor ultieme ontspanning en overgave.

Ter afsluiting wordt er een 100% collageen liftend vliesmasker aangebracht. Tijdens het inwerken van het masker kregen wij een dienblad met daarop een kopje koffie vergezeld door een glas water en een heerlijk taartje. Gastvrouw Carine heeft ons echt heerlijk in de watten gelegd.

Ervaring?

De service is warm, gezellig, geïnteresseerd en bijzonder bekwaam. Het behandelend team houdt van hun werk en dat stralen ze ook uit. Ze geven je het gevoel dat je welkom bent.

Wij hebben beiden de tandartsbehandeling als een verademing ervaren. De mondhygiëniste ging bij alles wat zij deed zeer zorgvuldig en rustig te werk. Dit betaalde zich uit in een pijnloze behandeling. Geen overbodigheid om te zeggen dat wij dit dikwijls anders hebben ervaren. De extra tijd die er voor de behandeling wordt genomen vinden wij dan ook een groot pluspunt.

Onze huid zag er na de Valmont gezichtsbehandeling met het 100% collageen vliesmasker gelijk frisser en egaler uit. Ook waren de fijne droogtelijntjes in onze huid direct verdwenen. Hierdoor konden wij onze make-up veel mooier aanbrengen en bleef het daarnaast ook nog eens langer zitten. Deze behandeling is dan ook een echte aanrader als je gaat trouwen of een andere speciale gelegenheid hebt.

Wij vinden de Priôme Dental spa behandelingen een welkome aanvulling op het huidige aanbod. Dit arrangement maakt van een tandartsbehandeling een gezellig dagje uit! Een echte aanrader voor alle moeders met kinderen die even tijd voor zichzelf willen maar ook zeer geschikt voor de drukke zakenman. Deze behandeling zorgt ervoor dat je de drukte van de dag los kan laten en even tijd voor jezelf hebt.

Nieuwsgierig geworden naar onze beleving? Bekijk dan ons youtube filmpje of de website van Priôme Dental Spa.

Liefs Willemijn & Conchita

 

FacebookTwitterGoogle+Share

2 Comments on Priôme Dental Spa

 1. Sabine
  20 augustus 2015 at 09:40 (2 jaar ago)

  Oh wauw wat een luxe! Lijkt mij echt heerlijk om eens te doen, zo even naar de tandarts vind ik nooit leuk brr. Ondanks dat ik een hele aardige tandarts heb hoor..maar meteen een gezicht behandeling erbij, heerlijk!!

  Beantwoorden
  • conchita
   23 augustus 2015 at 09:57 (2 jaar ago)

   Hoi, sabine het is een echte aanrader! Doordat je de behandeling afsluit met wat leuks ga je echt heerlijk ontspannen naar huis :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *