willemijn

Hallo, ik ben Willemijn en ik vind het erg leuk als ik mijn kennis over beauty en styling kan overdragen. Daarom heb ik ook volmondig ja gezegd, toen Conchita vroeg of ik het leuk vond om onze krachten te gaan bundelen en voortaan samen de artikelen voor Beauty Fanatic te gaan schrijven.

P1013137

(c) Photo’s by Jeamy des Celles

 

Allereerst zal ik jullie wat over mezelf vertellen. Mijn loopbaan is begonnen als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Ik heb een aantal jaren met veel plezier gewerkt in een salon, hier heb ik veel ervaring opgedaan. Na een tijdje begon het te kriebelen en wilde ik toch graag meer leren. Daarom besloot ik de allround kappersopleiding te gaan doen. Niet omdat ik graag als kapster wilde gaan werken maar omdat het mij leuk leek om nog meer over beauty te leren. Op deze opleiding heb ik Conchita leren kennen en tot op heden zijn wij goede vriendinnen.

Na de kappersopleiding heb ik tot aan mijn eerste zwangerschap gewerkt bij een allround beautybedrijf, dit was natuurlijk super omdat ik al mijn specialismen hier kon uitvoeren. Helaas werd mijn contract niet verlengd omdat ik zwanger was. Erg hard balen op dat moment, maar uiteindelijk was dit het beste wat mij ooit is overkomen.

Toen ik 38 weken zwanger was, werd ik geattendeerd op een vacature voor lesassistent schoonheidsverzorging bij een ROC, dat  leek precies een baan voor mij. Omdat ik deze baan echt wilde hebben ben ik met mijn dikke buik gaan solliciteren toen ik 38 weken zwanger was. Ik kon amper lopen. Haha, zie je het al voor je? Maar ik kwam, zag en overwon. Inmiddels werk ik al weer 10 jaar met veel plezier in het onderwijs. Vandaag de dag ben ik geen lesassistent meer, maar verzorg ik mijn eigen lessen en sta ik alleen voor de klas. Na zoveel jaar vind ik het nog steeds super leuk om mijn kennis en kunde aan anderen over te dragen.

Sinds 2,5 jaar werk ik daarnaast ook als personal stylist. Ik heb hiervoor een speciale opleiding tot imago stylist op het gebied van kleur en stijl gevolgd. Samen met mijn andere specialismen maakt mij dit tot een allround beautyprofessional. Daardoor kan ik mensen op professionele wijze adviseren om het beste uit zichzelf te halen. Deze combinatie is voor mij the best of both worlds.

Naast mijn werk is mijn gezin de grootste passie in mijn leven. Ik ben inmiddels moeder van twee prachtige jongens Micha en Matti, bezitter van een Franse bulldog genaamd Utah en ik woon samen met Jeffrey de vader van mijn twee kinderen.

Via deze blog wil ik mensen graag een eerlijk en goed advies geven. Ik heb er heel veel zin in om voor jullie te gaan schrijven!