conchita

Hoi, wat leuk dat je kijkt op de over mij pagina! Mijn naam is Conchita, Oprichter van Beauty Fanatic, jonge moderne vrouw en fulltime mama van Ninouk (geboren op 10-7-2014). Ik woon samen met Bram in het gezellige Overijssel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(c) Photo’s by Jeamy des Celles

 

Zolang ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in beauty en alles wat daar mee te maken heeft. Direct na mijn HAVO ben ik dan ook gestart met de kappersopleiding en later de schoonheidsspecialiste opleiding. Omdat ik hierin niet vond wat ik zocht ben ik verder gaan kijken en kwam ik de opleiding huidtherapeut tegen.

In 2005 ben ik begonnen met de vierjarige HBO opleiding tot huidtherapeut te Utrecht die ik in 2009 heb afgerond. tijdens mijn opleiding groeide mijn interesse voor zowel huidverbetering als licht- en lasertherapie.

Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest bij diverse privéklinieken zoals de Velthuiskliniek in Enschede en Hilversum. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentproblemen en rosacea. Ook heb ik veel mensen behandeld met een verouderde of beschadigde huid, veroorzaakt door bijvoorbeeld hormonale veranderingen, roken, stress of uv straling.

Kortom, ik heb tijden mijn spreekuren veel gezien: van mensen met een zieke en beschadigde huid tot mensen die van hun grauwe teint en vermoeide uitstraling af willen.

Het is mijn passie om mensen te adviseren en informeren over de specifieke mogelijkheden voor hun huid. Vaak is het mogelijk om met relatief milde behandelingen de huid enorm te verbeteren. Tegenwoordig is er veel mogelijk met peeling, licht- en laserbehandelingen, maar ook goede huidverzorging draagt bij aan een gezonde egale huid en frisse uitstraling.

In mijn omgeving merk ik steeds vaker op dat er mensen zijn die behoefte hebben aan goede informatie over huidverbetering en huidtherapie. Dit komt omdat huidtherapie en de behandelmogelijkheden nog relatief onbekend zijn. Door middel van mijn blog wil ik deze informatie toegankelijker maken voor jullie

Mijn blogs zullen voornamelijk gaan over huidverbetering, huidverzorging, beauty en af en toe een persoonlijk uitstapje over bijvoorbeeld het moederschap en andere onderwerpen die ik leuk vind.

Veel leesplezier!