over ons

Beauty Fanatic is in 2015 als hobby opgericht door Conchita. Door haar jarenlange werkervaring in klinieken weet zij dat er veel mogelijk is op het gebied van huid, met verzorging en huidverbetering. Toen zij in haar eigen omgeving merkte dat er veel vraag was naar goede informatie over huidverbetering en huidtherapie, besloot zij om een blog te starten. Hierdoor is haar kennis toegankelijk voor een breed publiek. Omdat het haar leuk leek om daarnaast een allround professioneel beautyadvies te kunnen geven, en het bloggen met iemand te delen, heeft zij Willemijn gevraagd om hun krachten te bundelen en dit samen te gaan doen.

Op Beauty Fanatic schrijven zij over alles wat hen leuk lijkt om met jullie te delen. Deze onderwerpen lopen uiteen van huidverzorging, styling, persoonlijke onderwerpen en alles wat ze verder tegen komen en interessant lijkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(c) Photo’s by Jeamy des CellesOver Conchita & Willemijn

Conchita en Willemijn hebben beiden een achtergrond als schoonheidsspecialist en leerden elkaar kennen in 2001 op de kappersopleiding. Na deze opleiding zijn zij dikke vriendinnen gebleven. In de loop der jaren hebben beiden hun eigen weg gevolgd en zijn zij uitgegroeid tot echte beauty professionals.

Conchita: Allround kapster, schoonheidsspecialiste, HBO opgeleid huidtherapeute & heeft jarenlange gewerkt in klinieken, veel ervaring met peeling, licht- en lasertherapie.

Willemijn: Allround kapster, schoonheidsspecialiste, styliste & ruim 10 jaar docente schoonheidsverzorging,

Wil je, meer over hen weten? Ze stellen zich beiden uitgebreid voor op hun persoonlijke pagina. Heb je nog meer vragen, neem gerust contact met hen op.