Make-up en Beautyproducten | to do list 2016

Zoals jullie hebben gemerkt is het afgelopen tijd wat rustiger geweest op Beautyfanatic. Dat komt omdat Willemijn en ik afgelopen tijd erg druk zijn in de privesfeer. Ik ben naast mijn huidige baan het zwangerschapsverlof van een collega huidtherapeut aan het waarnemen bij mijn oude werkgever en Willemijn druk bezig is met het opzetten van haar eigen bedrijf Beauty en Stijl. Dit in combinatie met het moederschap zorgt ervoor dat er soms te weinig tijd overblijft om met Beautyfanatic bezig te zijn.

Toch hebben wij afgelopen periode achter de schermen niet stil gezeten. Er ”liggen” nog een aantal leuke producten op de plank. Door tijdgebrek begint deze stapel steeds groter te worden. Omdat wij komende periode nog steeds erg druk zijn en niet genoeg tijd hebben om alles direct te testen, willen wij jullie alvast een voorproefje geven van de leuke producten die wij hebben gekregen en of zelf aangeschaft om te reviewen.

Producten die wij hebben gekregen om te testen.
Pearldrops pure bleatching White via Simply PR

Dit product beloofd een prachtige glans en wittere tanden binnen 7 dagen zonder daarbij gebruik te maken van peroxide. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van speciale serums. Deze beloven zowel oppervlakkige vlekken als diepere verkleuringen te verwijderen. Ik heb er erg veel zin in om dit te testen en ben heel benieuwd naar het resultaat. Ik wil al tijden wittere tanden.

image

Mineralogie minerale make-up van Minc Beauty Concepts

Mineralogie make-up bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals: talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Hierdoor is deze make-up ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. Daarnaast zijn de producten van Mineralogie ecofriendly. Ik ben heel nieuwsgierig of deze producten net zo goed  of misschien zelfs beter bevallen dan mijn reguliere make-up.

image

Op de expertmeeting Acne van de NVH ontving ik een setje Obagi van de sponsor JC Imp

Omdat ik zelf geen acne heb, kan ik dit product lastig testen. Daarom heb ik dit product aan een client van mij gegeven en ik ben zeer benieuwd naar haar mening. We keep you posted!!

image

Skinlight whitening treatment via Skinlight

Deze producten beloven een oplichtende werking m.b.t. pigmenvlekken. Helaas hebben wij nog geen geschikt testpersoon gevonden. Willemijn had wel een paar pigmentvlekken maar wij hebben het product Cosmelan al op haar getest. Twee producten tegelijk is, zoals je wel begrijpt, een beetje teveel van het goede. Wordt vervolgd zodra wij een geschikt persoon hebben gevonden.

image

Lushes Lashes serum,Beautiful Brow serum, Chin up crème via Biomed

Ik ben heel benieuwd naar het wimper- en wenkbrauwserum. Van nature heb ik dunne wimpers en wenkbrauwen. Deze producten beloven in 2-4 weken vollere / langere wimpers en binnen 60 dagen vollere wenkbrauwen. De belofte lijkt mij geweldig en ik ben zeer nieuwsgierig naar het resultaat! Zodra ik klaar ben met testen zet ik de foto’s online.

image

 

Producten die door mij of Willemijn zijn aangeschaft om een review over te schrijven
Cosmelan  pack (professional)

Dit product is speciaal ontwikkeld om pigmentatieproblemen zoals zwangerschapsmaskers (chloasma) te behandelen. Het product wordt gebruikt tijdens behandelingen en is dan ook alleen te koop voor professionals. Maar omdat ik huidtherapeut ben, vormde dit voor ons natuurlijk geen enkel probleem.  We hebben dit product uitgeprobeerd op Willemijn en zullen zodra het eindresultaat zichtbaar is, onze bevindingen over deze behandeling met jullie delen.

IMG_0901

IMG_0903

Meditopics AHA gel

Deze gel gebruik ik zelf al enige tijd als exfoliant en ik kijk er naar uit om jullie kennis te laten maken met dit fijne product wat ook nog eens budgetproof is :).

image

Previa keratin Shampoo  , conditioner en leave- in gloss

De shampoo had ik stiekem al en deze bevalt super. Omdat ik nu rood gekleurd haar en extensions heb, ben ik benieuwd hoe de rest van de producten gaan bevallen. Ze beloven kleurbescherming plus zijdezacht en glad haar. Klink super! Ik ben heel benieuwd of er meerdere mensen zijn die dit merk gebruiken?

image

Initable color mask

Dit masker heb ik gekregen van mijn vaste kapster Sanne om mijn rode kleur op te frissen als hij vaal wordt. Helaas (maar wel zo fijn voor mij) heb ik dit product nog niet kunnen testen omdat mijn kleur er nog prachtig uitziet. Desondanks ben ik heel nieuwsgierig hoe dit product het gaat doen. Rood blijft toch altijd een moeilijke kleur in geverfd haar.

image

Vinylux nagellak

Dit product heb ik afgelopen najaar op de beautyspot beurs gekocht. natuurlijk in mijn favoriete kleur rood! Deze lak belooft net als de Caption nagellak langdurig te blijven zitten. Ik ben zeer benieuwd of de houdbaarheid net zo goed is als die van de Caption nagellak.

image

Ons goede voornemen voor 2016 is om meer tijd voor onszelf en Beautyfanatic vrij te maken. Komende tijd kunnen jullie dan ook weer een hoop leuke artikelen verwachten.

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

3 Comments on Make-up en Beautyproducten | to do list 2016

 1. sherry
  16 februari 2016 at 22:35 (2 jaar ago)

  Ik ben reuze benieuwd naar de reviews.
  xx

  Beantwoorden
 2. Nesrin
  5 januari 2016 at 01:05 (2 jaar ago)

  Wow wat een prachtige load aan spullen! Ik ben heel benieuwd naar de reviews!

  Beantwoorden
  • conchita
   7 januari 2016 at 22:54 (2 jaar ago)

   Hoi Nesrin, we zijn er ook erg blij mee. We keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *