Leuke Give Away om jullie te bedanken!

Hoera, we zijn nu een maand bezig en we hebben inmiddels meer dan 500 volgers op instagram, facebook en twitter. Ook hebben we al meer dan 1500 unieke bezoekers gehad op onze site http://www.beautyfanatic.nl. Dat moet natuurlijk gevierd worden!

Om de lezers van onze blog te bedanken hebben wij een leuke give away voor jullie! Wij hebben iets uitgezocht wat jullie doet stralen. Namelijk een prachtig sieraad van By Cill!

Wij zijn helemaal fan van haar armbanden. Niet alleen omdat ze super hip zijn maar de prijs is ook te gek. Dat vinden wij als vrouwen natuurlijk erg belangrijk.

Ben jij dol op sieraden en al een tijd op zoek naar een leuke armband? Dan is dit jouw kans! Wij mogen namens By Cill onderstaande handgemaakte armband weggeven t.w.v. 14,95 euro.

actie armband (1)

De armband

By Cill heeft deze unieke armband speciaal voor onze actie ontworpen. De armband bestaat uit drie losse armbanden, is gemaakt  van  leer en afgewerkt met kralen en meerdere bedels. Het is een lust voor het oog en de perfecte finish in touch voor bijna elke outfit.

Wil jij kans maken op deze unieke armband? Volg dan onderstaande stappen. Misschien pronk jij dan binnenkort met deze armband om je pols!

  1. Volg @beautyfanatic_nl op instagram.
  2. Deel de actie foto op jouw instagramaccount met #beautyfanaticbycill

beautyfanaticpromo

Winnaar

Op 28 februari zullen wij uit iedereen die de foto gedeeld en getagd heeft op zijn of haar instagram een winnaar loten. Deze zal persoonlijk bericht krijgen  en wij sturen vervolgens  de armband naar de winnaar op.

By Cill

Blijk jij uiteindelijk niet de winnaar te zijn en wil jij ook zo’n prachtige armband? Kijk dan op de facebookpagina van By Cill.

FacebookTwitterGoogle+Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *