Beautyadviesdag (1/7)

Iedereen heeft weleens gehoord van  een metamorfose of voorbeelden hiervan gezien in de bladen. Meestal zie je dat de persoon van top tot teen veranderd. Soms tot in het extreme. Dit kan heel beangstigend zijn en een drempel vormen om de eerste stap voor verandering te zetten. Daarnaast leidt dit niet altijd tot een blijvend resultaat.

Wij willen jullie graag laten zien dat een klein advies gecombineerd met tips en tricks genoeg kan zijn voor de meeste vrouwen. Bij uitstek voor druk bezette moeders die weinig tijd voor zichzelf vrij maken.

Waar kun je die vrouw nou beter vinden dan op de basisschool! Daarom heeft Willemijn op de school van haar eigen kinderen Susanne benaderd of zij eventueel interesse had in een Beauty Adviesdag.

Waarom Susanne?

Ze is een typische moeder die erg druk is met haar gezin, werk en sociale bezigheden. Dit vraagt zoveel tijd dat ze zichzelf nogal eens vergeet.

Wij stellen graag aan jullie voor……Susanne

imageHey hallo,

Ik ben Susanne, 39 jaar en moeder van 3 kids. Op de school van de kinderen ben ik benaderd door Willemijn om eventueel deel te nemen aan een Beauty Adviesdag! De reden dat ik hier aan deelneem is dat het me reuze interessant lijkt om te kijken wat nu eigenlijk bij mij past.

Vaak trek ik gewoon weer een zelfde set kleding uit de kast om aan te trekken of loop ik weer naar hetzelfde kledingrek in de winkel. Ik kies vaak voor veilige kleuren zoals zwart en wit. Dit is hetzelfde voor mijn haar. Al tijden heb ik dezelfde kleur en ook hier wil ik heel graag een advies over. Het enige wat ik liever niet wil is kort haar. Voor de rest laat ik mij helemaal verrassen en ben ik zeer benieuwd naar deze dag.

Groeten Susanne

 

# PLOG overzicht van de dag

Goede voorbereiding is het halve werk:) We begonnen de dag dan ook met het klaarzetten van alle spullen.

IMG_3444

Susanne mocht alvast plaats nemen zodat de fotograaf haar positie en belichting kon aanpassen op de live setting.

IMG_3446

Nog even de spiegel poetsen. We dachten serieus dat hij al goed schoon was maar de fotograaf wees ons erop dat je op fotomateriaal zelfs de kleinste stofdeeltjes ziet :(.

IMG_3448

Hoera, het echte werk kon beginnen. Willemijn beet de spits af met een kleuradvies. Dit start altijd met een intakegesprek zodat het advies persoonlijk kan worden afgestemd.

FT_08475

Hier bepaald Willemijn of de natuurlijke pigmenten van huid, haar en ogen een warme of koele ondertoon heeft.

FT_08324

Vervolgens kan er worden gekeken of Susanne een een lente-, zomer-, herfst- of wintertype is en welke kleuren goed bij haar passen.

FT_08359

Conchita beoordeeld hier de huid van Susanne en geeft haar een huidverzorgingsadvies.

FT_08455

Vervolgens is Willemijn de stad in gegaan om kleding uit te zoeken en mocht Susanne plaatsnemen in de stoel bij kapsalon Hairctrl. Susanne kreeg hier een nieuwe coupe en haarkleur aangemeten. Doordat voorafgaand het kleuradvies heeft plaatsgevonden kon de haarkleur exact worden afgestemd op de teint van Susanne.

Schermafdruk 2015-08-26 12.05.38

Terwijl de verf introk werd haar make-up gedaan.

Schermafdruk 2015-08-26 12.09.39

vervolgens is er nog een spoeling in het haar gezet als finisch in touch :)

FT_08832

Hier kan je zien hoe Joke het haar van Susanne prachtig in model brengt.

Schermafdruk 2015-08-26 12.11.27

Hierna hebben wij Susanne mee de stad ingenomen om de kleding te passen die Willemijn ondertussen had uitgezocht.

Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Aankomende 7 weken zal er iedere week een artikel online komen waarin we jullie laten zien hoe een professionele beauty adviesdag in zijn werk gaat.

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *