Huidkleurige lingerie voor alle vrouwen

Wie wil dit nu niet? Lingerie die perfect past bij jouw eigen huidskleur. Of je nou een Aziatische, Negroïde, Latijns-Amerikaanse of Kaukasische huid hebt. De lijn van Women of Colours heeft voor iedere huidteint wat wils.

Lingerie in allerlei felle kleurtjes en kant, oh zo leuk maar niet onder een linnen broek, t-shirts of een jersey jumpsuit. Vooral nu in de zomer willen we graag lingerie die bij bepaalde kledingstukken zo goed als onzichtbaar is.

In een vakblad van Kleur&Stijl las ik over de lijn van Women of Colours. Deze lingerie inspireerde mij en ik kreeg hier een blij gevoel van want hoe fantastisch is het om lingerie te dragen die aansluit bij je eigen huidteint. In een gemiddelde lingeriewinkel zie je hooguit 1 á 2 kleuren in huidkleurige lingerie. Meestal is dit al lastig voor een juiste match voor een vrij lichte huid, laat staan voor de vrouwen met een donkere huidteint. Voor deze vrouwen is er vrijwel niets verkrijgbaar in de winkel en is alleen zwarte lingerie een optie. Patricia Mollenhauer van Women of Colours heeft maar liefst 6 verschillende tinten lingerie ontwikkeld zodat er voor elke vrouw, van licht tot donker getint, een keuze kan zijn.

colours

Het lingerie concept Women of Colours is flink aan de weg aan het timmeren voor een daadwerkelijk plekje op de markt. Er zijn al heel wat ontwikkelingen gaande of afgerond. Maar er is meer nodig!

Vind jij net zo als ik, dat deze lingerielijn een plekje in de winkel moet krijgen en/of in een online shop verkrijgbaar moet zijn. Doe dan op jouw manier mee aan de Campagne die 15 juli van start gaat!

Voor meer informatie over investeringen maar ook de tegenprestatie voor jou, bekijk dan de Crowfunding Campagne van Women of Colours.

groep 4

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie hiervan vinden. Zie graag jullie reactie!

Liefs….

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

6 Comments on Huidkleurige lingerie voor alle vrouwen

 1. Yasmine
  9 juli 2015 at 20:44 (2 jaar ago)

  wat een fantastisch initiatief en geweldig dat je hier aandacht aan besteedt! Ik las gisteren nog dat artikel over een Zuid-Soedanees model die aanklaagde dat makeup artists nooit haar tint hebben in foundation en dat ze dus altijd haar eigen make-up moest meebrengen. Dat is toch niet meer van deze tijd? Er zijn zoveel verschillen in huidtinten, en dit zou vanzelfsprekend moeten zijn.

  Beantwoorden
  • willemijn
   10 juli 2015 at 07:36 (2 jaar ago)

   Dank je wel Yasmine, ik las het en heb haar gelijk benaderd. Ik vind het dan ook echt een super goed idee. En inderdaad je mag toch eigenlijk wel verwachten in deze tijd dat zoiets als lingerie of make-up al meer aansluit op meerdere huidteinten. Maar in dit geval, niet dus….

 2. engelina
  9 juli 2015 at 20:40 (2 jaar ago)

  Wat een goed idee ! hoeven hele blanke huidjes niet meer voor wit te gaan en donkere huidjes niet meer voor zwart. Zelf ben ik heel blank maar vond het altijd al racistisch dat ”huidskleur” altijd lichtroze was.

  Beantwoorden
  • willemijn
   10 juli 2015 at 07:32 (2 jaar ago)

   Ja super idee toch! Het lijkt mij zo vervelend als je er elke keer tegen aan moet lopen dat er voor jouw huidteint geen lingerie in huidskleur te vinden is.

 3. Nesrin
  9 juli 2015 at 17:56 (2 jaar ago)

  Mooie lingerielijn. Ik denk dat ik een Cracked Sand ben. Het ziet er heel mooi uit en volgens mij haal je hiermee kwaliteit in huis. Tenminste… Zo oogt het.

  Beantwoorden
  • willemijn
   10 juli 2015 at 07:30 (2 jaar ago)

   Ik vind de kleuren ook prachtig. Ik hoor zelf denk ik ook bij de Cracker Sand;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *