High heels are safe

Zo vervelend als je nog mooie pumps in de kast hebt staan maar de hakken zijn beschadigd door het lopen op die rottige straatklinkertjes. Herken je dit en wil je je mooie high heels sparen? Dan hebben wij iets gevonden voor jou!

Ik ben zelf niet echt een high heel draagster maar met een speciale gelegenheid vind ik het super vrouwelijk om een mooie pump of ander schoeisel met een hoge hak te dragen onder mijn outfit. Met een high heel voel ik mij op en top vrouw en toch ook een klein beetje sexy.

Ondanks dat ik niet veel op hoge hakken loop, heb ik wel de ervaring dat je prachtige hakken snel kunnen beschadigen van een klein stukje lopen in de stad of elders. Vooral met het dragen van een slanke high heel zoals bijvoorbeeld de welbekende stilettohak is de kans op beschadiging nog veel groter. Hoe vaak ik wel niet in een straatklinker ben blijven hangen en dat letterlijk de stof van mijn hak eraf geschuurd werd. Het is “not done” om onder je geslaagde outfit beschadigde pumps te dragen. Het haalt gelijk je hele outfit naar beneden.

Zelf draag ik altijd lederen schoenen. Dus een pump, enkellaars of ander schoeisel met een hoge hak zijn voor mij geen schoenen die ik een paar keer draag en daarna weer weggooi. Daarom baal ik ook zo, als die hakken weer beschadigd zijn. Ik ben eens gaan kijken of er iets op de markt is om dit te voorkomen en ik heb iets gevonden wat volgens mij de oplossing kan zijn!

 

De Slip on-off hoge hak beschermer voor onderweg

De Slip on-off is een omhulsel die je tijdelijk kunt bevestigen om je hak. Zodra je op de locatie aangekomen bent en je je op veilige ondergrond begeeft, kun je ze er af halen, eventueel schoonmaken en weer in het bijbehorende tasje stoppen. Het zorgt voor een stabielere ondergrond zodat je bijvoorbeeld makkelijker op gras kunt lopen. Tevens dient het gelijk ter bescherming van je hak tegen beschadigingen door bijvoorbeeld straatklinkers, keitjes etc. Je hebt ze in twee verschillende kleuren namelijk zwart en transparant.

HeelsRSafe_promostoep2

foto by Heels’R us

 

De Tube hoge hak beschermer voor semi-permanente bescherming

Ga je voor een wat langere bescherming die minder opvalt, dan kan de Tube de uitkomst zijn. Het is een soort van buisje die door middel van warmte kleiner wordt. Als het ware smelt dit strak om je hak heen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een föhn gebruiken. Ook de hoogte van de bescherming voor je hak kun je zelf bepalen voordat je het buisje gaat aanzetten. De Tube beschermer is wederom verkrijgbaar in de zwarte en transparante kleurstelling.

HeelsRTube_schoen_roze2

foto by Heels’R us

 

Voor beide bescherming geldt dat het mooiste resultaat wordt behaald om de zwarte beschermer te gebruiken voor de zwarte hak en voor alle overige kleuren de transparante beschermer.

Dit lijkt mij de oplossing voor dit probleem en vind het tof om dit alvast met jullie te delen. Mijn voorkeur gaat in eerste instantie uit naar de bescherming voor onderweg aangezien ik van gemak ben en mij dit makkelijker lijkt;)

Ik heb het product gevonden op http://www.heelsrus.nl en ga dit binnenkort dan ook bestellen en uitproberen. Misschien heb jij al iets soortgelijks uitgeprobeerd, dan ben ik zeker benieuwd naar je ervaring.

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

12 Comments on High heels are safe

 1. Ellen
  27 december 2015 at 10:45 (2 jaar ago)

  DIY-tip:

  De “Tube hoge hak beschermer voor semi-permanente bescherming” is een product dat beter bekend staat als krimpkous.

  Voor een paar euro kan je een hele strekkende meter kopen online of in de bouwwinkel (en daarmee kan je vermoedelijk al je schoenen doen). Exact hetzelfde, dus exact hetzelfde resultaat. Het is alleen goedkoper :)

  Beantwoorden
  • conchita
   3 januari 2016 at 12:41 (2 jaar ago)

   Hoi Ellen,

   Bedankt voor de nuttige tip! Dit wisten wij nog niet.

 2. Kristalize
  15 juli 2015 at 20:09 (2 jaar ago)

  Hey Ladies! Wat superleuk dat jullie over Heels’R Us hebben geschreven. Bedankt, Ik ga jullie in de gaten houden!

  Beantwoorden
  • willemijn
   18 juli 2015 at 11:24 (2 jaar ago)

   Graag gedaan! Bedankt voor je enthousiaste reactie! Fijn en zonnig weekend!

  • willemijn
   15 juli 2015 at 14:36 (2 jaar ago)

   Ja dit gaf mij ook een goed gevoel,Thanx;)

 3. Kim
  15 juli 2015 at 12:33 (2 jaar ago)

  Dit klinkt echt super handig! Ik baal er altijd enorm van als mijn vintage liefdes beschadigen. Een tijdje terug had ik het zelfs dankzij een shoot. Erg zonde!

  Beantwoorden
  • willemijn
   15 juli 2015 at 14:35 (2 jaar ago)

   Ja dat is zo verschrikkelijk balen en zo zonde:(

 4. kiki
  15 juli 2015 at 11:41 (2 jaar ago)

  wat een uitvinding! ik draag eigenlijk nooit hakken, omdat ik er gewoonweg niet op kan lopen. Jammer, want ik voel me er erg vrouwelijk in!

  Beantwoorden
  • willemijn
   15 juli 2015 at 14:33 (2 jaar ago)

   Het lopen op hoge hakken is ook niet mijn favoriet. Sommige zweren erbij. Ik vind het ook ontzettend vrouwelijk en sexy.

  • Sarah
   21 juli 2015 at 14:38 (2 jaar ago)

   Heelsrus verkoopt ook handige inlegzooltjes en anti-slip zooltjes die het lopen zeker gemakkelijker en comfortabeler maken. Het heeft mij in elk geval geholpen! Ik kan niet meer zonder!

  • willemijn
   29 juli 2015 at 08:55 (2 jaar ago)

   Hoi, Sarah dat klopt en die zijn inderdaad reuze handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *