Even voorstellen.. Willemijn

Graag stel ik jullie voor aan Willemijn. Omdat het mij leuk lijkt om een allround beautyadvies te kunnen geven, heb ik aan Willemijn gevraagd of het haar wat leek om samen verder te gaan met Beauty Fanatic. De kracht van Willemijn is dat ze erg veel verstand  heeft van styling door haar achtergrond als imagostyliste. Omdat ze hierover altijd vol enthousiasme vertelt, dacht ik dat het een leuk idee zou zijn om Willemijn over dit onderwerp te laten schrijven op Beauty Fanatic en samen verder te gaan.

Hieronder stelt zij zich even voor.

Beste Beauty Fanatic lezers,
P1013137Ik ben Willemijn en ik vind het heel erg leuk dat ik mijn kennis over beauty en styling mag overdragen via Beauty Fanatic. Allereerst zal ik jullie vertellen hoe ik in deze branche terecht ben gekomen. Mijn loopbaan is begonnen als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Ik heb een aantal jaren met veel plezier gewerkt in een salon, hier heb ik veel ervaring opgedaan. Na een tijdje begon het te kriebelen en wilde ik toch graag meer leren. Daarom besloot ik de allround kappersopleiding te gaan doen. Niet omdat ik graag als kapster wilde gaan werken maar omdat het mij leuk leek om nog meer over beauty te leren. Op deze opleiding heb ik Conchita leren kennen en tot op heden zijn wij goede vriendinnen.

Na de kappersopleiding heb ik tot aan mijn eerste zwangerschap gewerkt bij een allround beautybedrijf, dit was natuurlijk super omdat ik al mijn specialismen hier kon uitvoeren. Helaas werd mijn contract niet verlengd omdat ik zwanger was. Erg hard balen op dat moment, maar uiteindelijk was dit het beste wat mij ooit is overkomen.

Toen ik 38 weken zwanger was, werd ik geattendeerd op een vacature voor lesassistent schoonheidsverzorging bij een ROC, dat  leek precies een baan voor mij. Omdat ik deze baan echt wilde hebben ben ik met mijn dikke buik gaan solliciteren toen ik 38 weken zwanger was. Ik kon amper lopen. Haha, zie je het al voor je? Maar ik kwam, zag en overwon. Inmiddels werk ik al weer 10 jaar met veel plezier in het onderwijs. Vandaag de dag ben ik geen lesassistent meer, maar verzorg ik mijn eigen lessen en sta ik alleen voor de klas. Na zoveel jaar vind ik het nog steeds super leuk om mijn kennis en kunde aan anderen over te dragen.

Sinds 2,5 jaar werk ik daarnaast ook als personal stylist. Ik heb hiervoor een speciale opleiding tot imago stylist op het gebied van kleur en stijl gevolgd. Samen met mijn andere specialismen maakt mij dit tot een allround beautyprofessional. Daardoor kan ik mensen op professionele wijze adviseren om het beste uit zichzelf te halen. Deze combinatie is voor mij the best of both worlds.

Via deze blog wil ik mensen graag een eerlijk en goed advies geven. Ik heb heel veel zin in om  voor jullie te gaan schrijven! Mijn eerste artikel zal gaan over kleding voor een peervormig figuur. Er zijn nog zoveel meer ondwerpen waarover ik wil vertellen, maar laten we hier maar mee beginnen!

Liefs,
Willemijn

FacebookTwitterGoogle+Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *