Een lak met de “look” van een gel

Ik heb een nagellak van Young Nails uitgeprobeerd. Het product is momenteel erg bekend geworden onder de lakfanaten. De lak heet Caption. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees hier verder.


image

Als nagelstyliste heb ik met gel producten van Young Nails gewerkt. En dit is mij altijd prima bevallen. In de (vak)bladen en via mailing ben ik al eerder op de hoogte gesteld dat Caption “de nagellak” moet zijn vanwege de geweldige uitstraling en houdbaarheid ten opzichte van een “normale” nagellak.

Ik heb een officiële distributeur van Young Nails benaderd en gevraagd of ik het product zelf mag ervaren en mijn bevindingen hiervan mag gebruiken voor Beautyfanatic.
Zo gezegd zo gedaan.

Zelf kan ik helaas niet vaak mijn nagels lakken. Ik vind het altijd ontzettend mooi en verzorgd staan. Tijdens mijn werk mag ik geen nagellak dragen vanwege de hygiëne daarom is bij mij houdbaarheid iets minder belangrijk maar daarentegen heb ik heel weinig geduld met het drogen van de lak en stel ik wel hoge eisen aan een lakresultaat.

Hierdoor werd ik nieuwsgierig naar dit product. Caption is een lak die bestaat uit een speciale LacQ3 technologie waardoor de lak de hardheid en de glans belooft zoals bij een gel en het product super snel droogt. Door de formule zijn er wel een aantal dingen belangrijk die je moet weten voordat je dit product gaat gebruiken.

• Gebruik alle producten in de juiste volgorde voor het gewenste resultaat. Base-Kleur-           eventueel Topeffects-Top

• Zorg ervoor dat de nagelplaat goed schoon is door bijvoorbeeld je handen te wassen met   anti-bacteriële zeep.

• Vanwege het snelle droogproces is het belangrijk dat je de lak rijkelijk aanbrengt, één kant   van de kwast halverwege afnemen en daarna direct opzetten. Probeer de lak zoveel           mogelijk in 3 penseelstreken aan te brengen. De eerste baan is in het midden van de           nagel en één baan aan de twee buitenzijden van de nagel. De druk met je penseel is licht.   Breng je het volgens deze methode aan dan voorkom je strepen in de lak.

• Zorg dat je de lak goed over het uiteinde van de nagel heen trekt. Door de snelle                 uitharding trekt de lak iets terug en hierdoor krijg je een zwak punt aan de voorkant van de   nagel.

• Na het gebruik is het heel belangrijk dat je het potje goed dichtdraait. Zo voorkom je dat       het product dikker zal gaan worden. Dit heeft ook weer te maken met het droogproces.       Zodra de lak in aanraking komt met lucht (zuurstof) zal dit proces doorgaan.

Mijn positieve punten:

• Mooie glans
• Zeer leuk resultaat met de topeffects
• Base is een nagelverharder
• Droogt echt snel
• Je hoeft maar 1x de kleurlaag aan te brengen voor een dekkend resultaat
• Blijft langer zitten dan een “gewone” nagellak (heb daarentegen geen bijzonderheden in     mijn leefstijl)
• Je kunt het verwijderen met een nagellakremover
• Prijskwaliteit is goed in verhouding
• Een gel look maar geen uv-lamp nodig

Mijn kritische punten:

• Een snel droogproces kan nadelig zijn voor de beginneling. Dan is het raadzaam eerst de   laktechniek goed te oefenen met een goedkopere nagellak.
• Er zijn wel specifieke handelingen nodig om het resultaat te krijgen wat het product beloofd.

Eindconclusie:
Ik vind het een super mooi laksysteem met een hoge kwaliteit . Zelf zal ik dit product vaker gaan gebruiken vooral straks in de vakantie wanneer ik wel nagellak op kan. Daarentegen is wel mijn advies: Gebruik Caption op de juiste manier voor het beloofde resultaat. Het product is prima te gebruiken voor de thuisgebruiker die al enige ervaring heeft met lakken. Als beginneling zou ik mij er niet meteen aan wagen. Dit zal een teleurstelling kunnen zijn op het resultaat. Maar men zegt altijd en dat is ook echt zo “oefening baart kunst”!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit product en wil jij dit ook eens gaan proberen?
Dan hebben wij voor jullie een super leuke aanbieding voor een starterskit van Caption. Je krijgt nu 25% korting met de actiecode WILLEMIJN
Deze actie is geldig voor de maanden juni en juli!

Neem een kijkje op http://www.caption.nl en heb je meer specifieke vragen over deze actie of over het product. Het team van Caption wil je graag hiermee verder helpen.

Succes en ik vind het super leuk als je jouw ervaring met ons deelt.

image

FacebookTwitterGoogle+Share

4 Comments on Een lak met de “look” van een gel

 1. Rani
  30 mei 2015 at 11:27 (2 jaar ago)

  Wat een leuk artikel! Die nagellak is blijkbaar zo te horen erg goed! Ik ga als ik nog eens naar de winkel ga achter nagellak eens kijken of deze er ook ligt en eens uitproberen!

  Beantwoorden
  • willemijn
   1 juni 2015 at 07:33 (2 jaar ago)

   Hi Rani.
   Fijn om te horen.
   Het is inderdaad een mooie lak!
   Dit product ligt niet in de “gewone” winkel.
   Verkrijgbaar via Caption.nl en nu speciaal voor lezers van Beautyfanatic met korting!
   Succes.

 2. Iep
  29 mei 2015 at 19:42 (2 jaar ago)

  wauw, te gek! Ik ben fan!
  Liefs Iep

  Beantwoorden
  • willemijn
   1 juni 2015 at 07:31 (2 jaar ago)

   Leuk Iep! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *