Beautyadviesdag Shoppen (6/7)

Last but not least…..Een advies voor de stijl van je kleding kan voor veel mensen een fantastische uitkomst zijn. Willemijn is voor Susanne op zoek gegaan naar de juiste kledingstukken qua lijn en kleur. Lees je mee……

Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met Susanne als persoon en uiteraard is de kleurenanalyse een heel belangrijke basis voor de juiste kleursamenstelling. In de tijd dat Susanne bij de kapper zit en daarna is voorzien met een prachtige dag make-up is Willemijn gaan shoppen voor een paar leuke outfits voor Susanne. Vanuit de kleuranalyse is gebleken dat bij Susanne de poederkleuren en verschillende koele blauwtinten prachtig staan. Dus voor Willemijn een leuke uitdaging om niet de combinatie zwart-wit te gaan gebruiken. Susanne gaf zelf al aan dat zwart en wit de kleuren zijn die zij zelf vaak draagt. Dit zie je vaker, het zijn hele basic kleuren die makkelijk en veilig zijn voor het uitkiezen van kleding. Helaas in dit geval bij Susanne betekenen deze kleuren weinig voor haar qua frisheid en kleur in het gezicht.

Hieronder een foto van Susanne met kleding wat zij zelf heeft uitgekozen.

FT_08477

Ik ben in de Steps en Vero Moda geweest om voor Susanne verschillende outfits uit te zoeken. Bij Steps heb ik een stoere maar toch classy outfit uitgezocht. Een spijkerbroek die zowel met een mooie pump als met een stoere boot gedragen kan worden.

IMG_3484

Susanne heeft een licht peervormig figuur. Ze heeft haar heupen iets breder dan haar schouders, een mooie slanke taille, platte buik, een niet al te grote buste en wat vollere bovenbenen en billen. Een peervormig figuur heeft rondingen en is ook één van de meest vrouwelijke figuren die voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan Jennifer Lopez, Christina Aguilera en Kim Kardashian. Niks te klagen toch? Wat mooi uitkomt bij dit figuur is om schouders en heupen wat meer in balans te brengen door bijvoorbeeld een subtiele schoudervulling te dragen en om de tierelantijntjes en kleuren op het bovenlichaam te accentueren en dit juist donker en rustig te houden bij het onderlichaam. Ook is het dragen van een hakje mooi om de benen iets meer lengte te geven waardoor ze opties ook langer en slanker lijken. Zoals je hieronder kunt zien had Susanne er veel lol in;)

IMG_3486

Wij hadden geluk. Er was deze dag gezelligheid in de winkel van Steps en we werden verrast met een lekker hapje en drankje.

IMG_3479

Ook om Susanne te laten zien dat bij haar figuur een jurk prachtig staat heb ik een ietwat uitlopend jurkje uitgezocht in een elegante stof en in de kleur die haar mooi naturel staat. Het jurkje geeft wat accent bij de buste en de taille is mooi geaccentueerd door een klein subtiel ceintuurtje. Verder valt het jurkje mooi langs haar figuurlijn heen, waardoor haar vrouwelijke vormen subtiel uitkomen. Deze outfit was niet Susanne haar favoriet. Misschien voor een bruiloft? Over het algemeen houdt Susanne iets meer van stoer en vlot. Maar wij vonden haar prachtig!

Schermafdruk 2015-08-26 12.35.21

Bij de Vero Moda heb ik een casual outfit voor Susanne kunnen vinden. Ook in de poedertinten die haar goed staan. Aangezien Susanne geen extreem peervormig figuur heeft, heb ik gekozen voor een stretch aansluitend model broek. Stretch materiaal is voor rondingen in dit figuur het meest prettige om te dragen. Wel heb ik de broek donker gehouden en op het bovenlichaam de kleur toegepast. Een slank gesneden blouse en daarover heen een lekker makkelijk vest. De laarsjes heb ik in kleur meegenomen van het vest en de blouse om het speels te houden. Als Susanne meer beenlengte wil creëren kan zij beter een antraciet/zwart laarsje dragen zodat dit doorloopt in de kleur van de broek en je benen optisch langer lijken.

IMG_4086

In deze outfit voelt Susanne zich fijn en comfortabel.

Schermafdruk 2015-08-26 12.36.09

Ook geïnteresseerd in een persoonlijk kleur en/of stijladvies? Neem dan een kijkje op mijn website met diverse adviezen en workshops http://www.beautyenstijl.nl Voor meer informatie neem gerust contact op middels het contactformulier van Beauty&Stijl.

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *