Beautyadviesdag make-up (5/7)

Een make-up is uiteraard niet weg te denken bij een dag als deze. Het is belangrijk dat de make-up zo natuurlijk mogelijk oogt maar wel zo is aangezet dat de persoon een krachtige uitstraling heeft. Brigitte van Haircontrole Zwolle heeft de visagisten opleiding gedaan en voorziet Susanne van een prachtige dagmake-up.

Zodra Susanne in de folies zit met haar lowlights mag ze plaatsnemen in de stoel bij Brigitte. Allereerst begintĀ Brigitte de oneffenheden en roodheden van Susanne haar huid te camoufleren met een concealer die op het huidtype is afgestemd. Daarna gebruikt ze een vloeibare foundation om een natuurlijk resultaat te behouden maar de huid wel zoveel mogelijk egaal te maken. Voor wat kleur in het gezicht wordt er een licht roze blush gebruikt met een koele ondertoon.

Schermafdruk 2015-08-26 12.31.48

De ogen van Susanne worden met een grijze en lichte kleur aangezet. Onder de wenkbrauw is een higlight met de lichte kleur oogschaduw aangebracht en in de arcadeboog en de buitenzijde van de ooghoek is een ietwat donkergrijze oogschaduw naar binnen geblend. Een lichte eyeliner met de kleur van de oogschaduw wordt zowel onder als boven het oog aangezet. Door de oogschaduw te gebruiken voor een eyeliner bereik je een zacht natuurlijk resultaat wat bij een dagmake-up maar ook bij Susanne hoort. Er is een lipliner in de lippenkleur gebruikt om te voorkomen dat de zachte roze gloss zal gaan uitlopen.

Schermafdruk 2015-08-26 12.32.33

Het eindresultaat is prachtig. Susanne straalt en is ook erg tevreden over haar make-up. Nu weer verder met het haar en zodra dat onderdeel klaar is gaat Susanne samen met Willemijn de stad in om de uitgekozen setjes, die Willemijn in de tussentijd heeft uitgezocht toen Susanne bij de kapper zat, te gaan bekijken en te passen. Volgende week het 6e artikel van deze Beautyadviesdag en dan het vervolg over het shoppen in the city met Willemijn en Susanne.

FacebookTwitterGoogle+Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *