Beauty Fanatic is online!

Leuk dat je terecht bent gekomen op mijn blog en de tijd neemt om dit te lezen. Mijn naam is Conchita, de oprichter van Beauty Fanatic en HBO opgeleid huidtherapeute. Daarnaast heb ik ook een opleiding gedaan tot allround kapster en schoonheidsspecialiste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOmdat ik zelf merk dat het beroep van huidtherapeuten relatief onbekend is en ik in mijn directe omgeving hierover vaak vragen krijg, wil ik door middel van deze blog mijn kennis met jullie delen. Kennis op het gebied van huid, huidverzorging,behandelingen en zichtbare huidproblemen zoals pigmentvlekken, vaatjes en littekens.

Naast mijn interesse in huid ben ik graag bezig met make-up, nagels, styling en fashion in zijn algemeen en ook hierover zal ik regelmatig leuke feitjes en foto’s delen. Naast mijn eigen blogs kun je hier ook regelmatig artikelen vinden die zijn geschreven door gastbloggers die eenzelfde achtergrond hebben als ik.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs kun je Beauty Fanatic volgen via social media, zie daarvoor de icoontjes rechtsboven op deze pagina.

Veel leesplezier!

FacebookTwitterGoogle+Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *